Anna Bosch i Pablo R. Suanzes dialoguen en un llibre sobre la UE, els populismes i el rol de Rússia

Publicat 19/9/2019 18:25:04CET
Llibre 'Europa soy yo' d'Anna Bosch i Pablo R. Suanzes.
5W / CINTA FOSCH

BARCELONA, 19 set. (EUROPA PRESS) -

Els periodistes Anna Bosch i Pablo R. Suanzes han publicat 'Europa soy yo' (editat per Revista 5W), una llarga conversa en què reflexionen sobre el funcionament de la UE, la influència dels populismes i el rol de Rússia.

Els dos intercalen referències històriques i intel·lectuals per explicar el present de l'Europa política i social, i per plantejar els camins que s'obren.

També parlen sobre el Brexit, l'euroescepticisme, el debat sobre la pèrdua de confiança en les institucions i el treball periodístic a grans capitals com Brussel·les, Londres i Moscou, ja que tots dos autors han cobert informació internacional.

Anna Bosch (Barcelona, 1963) ha estat corresponsal de TVE a Moscou, Washington i Londres, i enviada especial a d'altres llocs; Pablo R. Suanzes (Madrid, 1980) és corresponsal d''El Mundo' a Brussel·les des de 2014, després de vuit anys d'informació econòmica.

'Europa soy yo' --amb il·lustracions de Cinta Fosch-- és la quarta publicació de la col·lecció de llibres de diàleg Voces 5W, després de 'Guerras de ayer y de hoy' (Ramón Lobo amb Mikel Ayestaran), 'Contarlo para no olvidar' (Maruja Torres amb Mónica G. Prieto) i 'África adentro' (Xavier Aldekoa amb Alfonso Armada).