Publicat 5/9/2019 13:26:27 +02:00CET

Android 10 incorpora les emoticones de gènere neutre, que apareixeran per defecte al teclat

Emoji de gènere neutre
ANDROID

MADRID, 5 set. (Portaltic/EP) -

L'última actualització d'Android 10, que Google va començar a distribuir el 3 de setembre, inclou les emoticones de gènere neutre, que apareixeran per defecte al teclat quan es procedeixi a enviar un missatge.

Google assenyala a la pàgina oficial d'Android 10 que "introdueix 65 noves emoticones, entre elles diversos dissenys de gènere inclusiu". L'empresa ja va assenyalar al juliol en el seu blog que, en el cas de les emoticones que "no especifiquessin gènere", apareixerien "per defecte amb un disseny de gènere ambigu".

Aquestes emoticones es caracteritzen per tenir un gènere ambigu, de manera que no puguin ser classificades ni com a home ni com a dona. La majoria porten una samarreta taronja i destaquen per portar un estil de cabells que els proporciona aquest caràcter neutral.

Google ja va anunciar al maig que 53 les 65 emoticones noves serien de gènere ambigu, inclosos els personatges fantàstics com els vampirs o els zombies, o les persones que practiquen esports. També s'han introduït en les emoticones de parelles.

el més llegit

 1. 1

  Tarragona intensificarà les sancions per no complir les mesures de prevenció del Covid-19

 2. 2

  Coronavirus.- Usoc deixa sense efecte la vaga de sanitat al Segrià (Lleida)

 3. 3

  Presó per a la detinguda per matar a punyalades una familiar a Pont de Vilomara (Barcelona)

 4. 4

  Alba Vergés no descarta confinar a casa als veïns del Segrià (Lleida)

 5. 5

  Tres detinguts en una operació antijihadista a Badalona (Barcelona)