Actualitzat 8/6/2014 15:20:38 +00:00 CET

Rull (CDC) es mostra "perplex" davant la possible marxa de Duran

Josep Rull (CDC)
EUROPA PRESS

Lamenta que la federació s'assabenti per la premsa

LLEIDA, 8 juny (EUROPA PRESS) -

El secretari d'organització de CDC, Josep Rull, s'ha mostrat aquest diumenge "perplex" davant la posició de Josep Antoni Duran, que valora dimitir com a secretari general de CiU, portaveu de la federació al Congrés i president de la Comissió d'Exteriors de la Cambra Baixa.

Rull ha explicat que no coneixia la decisió, i ha dit que, en cas de ser certa, lamenta que "s'hagi donat a conèixer a l'opinió pública i als socis de la federació a través d'un diari i una filtració".

En declaracions als mitjans durant la Convenció Nacional de Convergència Democràtica Aranesa a Viella (Lleida), Rull ha afirmat que la federació haurà de "parlar a fons i els òrgans de direcció de la federació s'han de reunir per veure el nou escenari i parlar de tot".

"No sabem si té massa sentit que el portaveu de CiU a Madrid sigui la persona que renunciï a la Secretaria General en uns termes que ara no sabem ni coneixem exactament", ha afegit.

En aquest sentit, ha manifestat que tot i que és una decisió individual de Duran, la federació "haurà de reunir-se i veure quin és el nou escenari".

"S'ha de parlar de tot, perquè es posa sobre la taula la Secretaria General de la federació, però hi ha altres elements dels quals també s'hauria de poder parlar", ha sostingut.