Actualitzat 27/1/2014 15:44:29 +00:00 CET

Mayor Oreja no repetirà a les europees

MADRID, 27 (EUROPA PRESS)

L'exministre i portaveu del PP al parlament Europeu, Jaime Mayor Oreja, va mantenir una trobada el gener amb el cap de l'Executiu, Mariano Rajoy, en què li va comunicar que no encapçalaria la llista del partit a les eleccions europees del 25 de maig.

   En aquesta reunió, que es va fer el 9 de gener, Mayor Oreja va traslladar al president del Govern espanyol "la seva opinió que no hauria de repetir com a cap de candidatura a les eleccions europees", segons ha concretat després el PP en un comunicat.

   En vista d'aquesta decisió, tots dos van acordar que "la notícia es faria pública durant les setmanes següents, en el moment en què es considerés oportú, tret que Mayor Oreja modifiqués la seva posició".

   Divendres passat, dia 24 de gener, Mayor Oreja va telefonar al president del Govern central per "ratificar-se en la seva decisió, acordant tots dos que es faria públic aquesta setmana, després d'una conversa amb la secretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal", afegeix l'esmentat  comunicat.

EL PP AGRAEIX EL SEU "TREBALL, ESFORÇ I DEDICACIÓ"

   El PP agraeix profundament a Mayor Oreja "el seu treball, esforç i dedicació durant tants anys en llocs d'altíssima responsabilitat tant dins del partit com en el Govern d'Espanya, amb un acompliment exemplar i de gran eficàcia en l'exercici de les diferents tasques i funcions que li van ser encomanades".

   D'acord amb la direcció del partit, Mayor Oreja seguirà presidint la Delegació Espanyola durant el període que resta fins al final de la Legislatura.

el més llegit

 1. 1

  Catalunya registra tres brots a Tarragona

 2. 2

  Excavacions a Banyoles (Girona) descobreixen un pou amb restes visigòtiques "excepcionals"

 3. 3

  Illa diu que hi ha 73 brots actius de coronavirus a Espanya

 4. 4

  Vuit detinguts a Barcelona per estafes 'online' amb mascaretes i tests de covid-19

 5. 5

  La Crida aposta per dissoldre's i sumar-se al nou partit de Puigdemont