Publicat 17/10/2019 0:27:17 +02:00CET

AMP.- Almenys un mosso ferit a Lleida en els enfrontaments

Contenidors cremant en l'Avinguda de Blondel de Lleida
EUROPA PRESS

   LLEIDA, 17 oct. (EUROPA PRESS) -

   Almenys hi ha un agent dels Mossos d'Esquadra ferit a Lleida en els enfrontaments entre la policia catalana i els manifestants per la mobilització contra la sentència del Tribunal Suprem per el 1-O, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (Sem).

   Els mossos han llançat projectils de foam contra centenars de manifestants que havien llançat maons contra la barrera policial, on també hi havia agents de la Policia Nacional.

   Els altercats han començat prop de les 22 hores en l'avinguda de Blondel i continuaven passades les 23.45 hores en carrers propers, on els manifestants han cremat barricades amb contenidors i han llançat pedres, llaunes i objectes de vidre a la policia.

   Passades les 23.00 hores els disturbis s'han traslladat a l'Eix Comercial, on els manifestants han trencat algun aparador, i també han encès barricades i llançat pedres.

   Els enfrontaments han començat en les rodalies de la Subdelegació del Govern, on s'han dirigit part dels 2.000 manifestants que a les 20.00 hores han participat en una concentració a la Plaça Europa en protesta per les detencions de nou persones en els altercats del dimarts.