Publicat 17/5/2019 10:21:32 +02:00CET

Amazon inverteix en Deliveroo i lidera una ronda de finançament de 514 milions

Deliveroo llega a Oviedo con su servicio de comida a domicilio
DELIVEROO

LONDRES, 17 maig (EUROPA PRESS) -

El gegant del comerç electrònic Amazon ha entrat en el capital de la plataforma digital de repartiment de menjar a domicili Deliveroo després de liderar una ronda de finançament de la companyia, que ha aconseguit recaptar entre diferents inversors 514 milions d'euros.

"Estem impressionats amb l'enfocament de Deliveroo i la seva dedicació per brindar als clients una selecció d'excel·lents restaurants i alternatives d'entrega", ha declarat Doug Gurr, responsable d'Amazon UK.

A més de la companyia fundada per Jeff Bezos, en aquesta ronda de finançament també hi han participat inversors presents en el capital de Deliveroo com T. Rowe Price, Fidelity Management & Research Company, i Greenoaks. La plataforma de repartiment ha recaptat en les rondes de finançament un total de 1.368 milions d'euros.

Deliveroo ha explicat que destinarà els fons a l'ampliació del seu negoci de repartiment, així com a incrementar el seu equip d'enginyers a les oficines de la companyia de Londres, a més del desenvolupament de nous productes per oferir una oferta més personalitzada als consumidors i noves eines per als repartidors.

"Aquesta nova inversió ajudarà Deliveroo a créixer i a oferir als seus clients més alternatives, adaptades als seus gustos personals, a oferir als restaurants més oportunitats de creixement i a l'ampliació dels seus negocis, així com crear feines més flexibles i més ben remunerades per als 'riders'", ha indicat Will Shu, fundador i conseller delegat de Deliveroo.

Deliveroo opera a més de 500 ciutats de 14 mercats, incloent Austràlia, Bèlgica, França, Alemanya, Hong Kong, Itàlia, Irlanda, Països Baixos, Singapur, Espanya, Taiwan, la Unió dels Emirats Àrabs, Kuwait i el Regne Unit.

La plataforma col·labora amb més de 80.000 restaurants i compta amb 2.500 treballadors a les seves oficines d'arreu del món, així com uns 60.000 repartidors.