Publicat 11/3/2019 20:07:14 +01:00CET

Amazon comena a vendre a Espanya programari i videojocs en format digital

Amazon comena a vendre en Espanya 'programari' i videojocs en format digital
AMAZON

MADRID, 11 mar� (Portaltic/EP) -

Amazon ha comenat a vendre aquest dilluns a través del seu web a Espanya programari i videojocs en format digital, que els seus clients tenen l'oportunitat de descarregar immediatament després de la compra, i que inclouen títols de plataformes com PlayStation, Xbox i Nintendo, així com el programari de Adobe.

El catleg del programari i videojocs digitals d'Amazon, que es troba en creixement, també inclou exclusives digitals com paquets d'expansió, passes de temporada, subscripcions a jocs online, monedes virtuals per a videojocs i subscripcions de 'programari'.

Aquesta iniciativa proporciona "una oportunitat pensada perqu els clients d'Amazon puguin tenir els productes digitals a les seves mans sense haver d'esperar a que els hi lliurin físicament", segons ha destacat en un comunicat el director de Mitjana per Amazon Itlia i Espanya, Giorgio Busnelli.

A partir d'aquest dilluns, Amazon.es mostra les opcions per comprar versions digitals del programari i videojocs a la mateixa pgina en qu es poden adquirir les cpies físiques.

Entre el catleg es troben títols disponibles de plataformes com PlayStation, Xbox, Nintendo i Adobe, a més a més de la Xarxa Dead Redemption 2, Zelda: Breath of the Wild, The Sims 4 i Microsoft Office 365, així com les targetes PlayStation Plus i les subscripcions Xbox Game Pass.