Álvarez de Toledo (PP) veu "impecable" el discurs del cap de la Guàrdia Civil a Catalunya

Publicat 10/10/2019 10:26:53CET
La portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, compareix en sessió de control al Govern en funcions un dia després de conèixer-se la gairebé plena seguretat d'unes eleccions el 10 de novembre, a Madrid (Espanya), a 18 de setembre de 201
Eduardo Parra - Europa Press

BARCELONA, 10 oct. (EUROPA PRESS) -

La portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, ha considerat aquest dijous que el discurs del general cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Pedro Garrido, en un acte a Sant Andreu de la Barca (Barcelona) va ser "impecable", i ha dit que no entén per què s'ofenen els Mossos d'Esquadra.

En declaracions a Ser Catalunya que ha recollit Europa Press, ha qualificat el discurs d'una claredat i oportunitat notables, i ha subratllat que va parlar de la legalitat i la defensa de l'ordre constitucional per la qual cosa, segons ella, "no va haver-hi absolutament res que mereixés una reacció com la que es va produir. Va haver-hi un element de sobreactuació dels comandaments dels Mossos".

"Ens escandalitza que un guàrdia civil defensi la legalitat, però no ens escandalitza que un cap dels Mossos d'Esquadra estigui processat per delictes de rebel·lió", ha qüestionat Álvarez de Toledo.