Publicat 11/4/2019 16:22:10 +02:00CET

Álvarez de Toledo (PP) surt de l'acte de la UAB entre protestes i pots de fum

David Zorrakino/Europa Press

CERDANYOLA DEL VALLS (BARCELONA), 11 abr. (EUROPA PRESS) -

La candidata del PP per Barcelona en les eleccions generals, Cayetana Álvarez de Toledo, ha sortit aquest dijous de l'acte al campus de la UAB, mentre continuaven concentrats els més de 200 estudiants que havien provat d'impedir-li l'entrada.

A les 15.20 ja s'havien dispersat els concentrats, després de sortir els assistents del colloqui de l'entitat S'ha Acabat!; entre ells, el líder del PP catal, Alejandro Fernández; els candidats a l'Alcaldia de Barcelona Josep Bou (PP) i Manuel Valls (independent amb el suport de Cs), i l'eurodiputada Maite Pagazaurtundúa.

Han sortit per la mateixa porta per on havien entrat, per aquesta vegada, no en direcció cap a le spersones concentrades a la Plaa Cívica, sinó cap a un aparcament, inaccessible per als concentrats perqu els separava un cordó de Mossos d'Esquadra.

En sortir, els estudiants concentrats han encs bengales de fum i les han llanat cap als assistents, que es trobaven a gairebé 20 metres de distncia, i amb el cordó policial pel mig, sense que impactessin ningú.

Han cridat 'Fora feixistes de la universitat', 'Nazis no' i 'Mossos d'Esquadra torturadors', entre d'altres consignes, sense banderes ni pancartes.