Álvarez de Toledo (PP): "res no justifica" que el PSC no recolzi la moció de censura de Cs a Torra

Publicat 5/10/2019 15:32:08CET
Acte de Societat Civil Catalana (SCC) 'Vam trencar el silenci': en primera fila Josep Bou, Cayetana Álvarez de Toledo (PP) Manuel Valls (Bcn Canvi) David Pérez (PSC) Fernando Sánchez Costa (SCC) Carlos Carrizosa (Cs) Alejandro Fernández, Enric Millo (PP)
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

David Pérez (PSC) respecta la iniciativa de Cs, encara que l'unitat és per "grans acords d'Estat"

BARCELONA, 5 oct. (EUROPA PRESS) -

La portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, ha afirmat que "res, cap diferència ideològica, estratègica, política o tàctica, no justifica que el PSC no recolzi la moció de censura contra el senyor Torra" presentada per Cs i que tindrà lloc dilluns.

Ho ha dit aquest dissabte a l'acte de Societat Civil Catalana (SCC) 'Vam trencar el silenci', coincident amb el segon aniversari de les manifestacions constitucionalistes després de el 1-O, i en el qual també han participat els socialistes David Pérez i Joan Ferran, els diputats de Cs Carlos Carrizosa i Joan García, i el líder de BCN-Canvi Manuel Valls.

"No hi ha una zona franca entre la civilització i la barbàrie", ha dit Álvarez de Toledo, que ha demanat als partits constitucionalistes que sumeixen esforços --o fins i tot sigles, ha dit, en referir-se al PP--.

En la seva intervenció a l'acte, el diputat de PSC al Parlament David Pérez li ha replicat que, encara que respecta la iniciativa de Cs, l'unitat és per als "grans acords d'Estat".

"Per pactar els governs a tots els llocs, a tots els ajuntaments, que cadascun faci el que vulgui", ha dit Pérez, i ha destacat la diferència de visions sobre el model territorial que tenen PP, Cs i PSC.

El president de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha dit que ell no aprofitaria la seva intervenció en aquest acte per fer una "digressió addicional" sobre assumptes diferents a la manifestació del 8 d'octubre del 2017, encara que durant el seu discurs també ha reclamat unitat entre els constitucionalistes.