Álvarez de Toledo emplaça Vara, García-Page i Lambán que discrepin amb "la deriva reaccionària" del PSOE

Publicat 12/8/2019 11:47:49CET
La diputada del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, ofereix declaracions als mitjans al mercat ambulant de Singuerlin a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) acompanyada del secretari general del PP català, Daniel Serrano (d) i del candidat del PP a l'Alcaldia
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

MADRID 12, (EUROPA PRESS)

La portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Cayetana Álvarez de Toledo, ha criticat aquest dilluns la "deriva reaccionària" del PSOE que lidera Pedro Sánchez, i ha emplaçat els presidents d'Extremadura, Castella-la Manxa i Aragó, Guillermo Fernández Vara, Emiliano García Page i Javier Lambán, respectivament, al fet que discrepin amb les polítiques del seu partit.

"Cada vegada que hi ha una crisi, emplaço Vara, García Page i Lambán, que representen un altre PSOE, al fet que agafin la paraula i discrepin obertament amb la línia de Sánchez", ha manifestat Álvarez de Toledo en una entrevista a Onda Cero, recollida per Europa Press.

Preguntada per un candidat alternatiu a Sánchez de cara a un nou intent d'investidura, la popular ha expressat que desitjaria que es plantegés un socialista "del PSOE de política comuna" que "discrepi dels acords amb Bildu o del pacte a Barcelona", però lamenta que "això no passa" i que Sánchez continua bloquejant el país.

PREFEREIX UNA REPETICIÓ ELECTORAL

Així, ha insistit que prefereix una repetició electoral, abans que un govern del PSOE "sostingut pels separatistes i amb Bildu aplaudint". "Prefereixo tornar a anar a les urnes que tenir un govern que perjudiqui el meu país", ha declarat Álvarez de Toledo, que considera que Sánchez és "incapaç" de forjar acords per desbloquejar la situació i aconseguir la seva investidura.

"No hi haurà govern ni ara ni al setembre perquè no hi ha una majoria per tirar endavant acords de govern", ha assegurat la portaveu parlamentària del PP, sobre la possibilitat que el PSOE aconseguís el suport dels partits nacionalistes per tirar endavant la seva investidura. Segons ella, per governar cal pactar acords i en "serien incapaços".