Publicat 22/10/2019 12:16:50 +02:00CET

Álvarez de Toledo celebra que l'esquerra "per fi hagi decidit enterrar Franco"

Cayetana Álvarez de Toledo i Llanos de Luna (PP) visiten la plaça Urquinaona
EUROPA PRESS

MADRID, 22 oct. (EUROPA PRESS) -

La portaveu del Grup Popular al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, ha assegurat aquest dimarts, quan falten dos dies perquè es produeixi l'exhumació del dictador del Valle de los Caídos, que s'alegra "infinitament" que "l'esquerra espanyola per fi hagi decidit enterrar" Francisco Franco.

Així s'ha pronunciat en ser preguntada al Congrés --que acull aquest dimarts la reunió de la Diputació Permanent de la Cambra que funciona en períodes no ordinaris-- per les veus que acusen el PP de posar-se de perfil davant d'aquesta exhumació.

"M'alegro infinitament que l'esquerra espanyola per fi hagi decidit enterrar Franco", ha afirmat Álvarez de Toledo davant dels periodistes, i ha repetit una altra vegada les seves declaracions i no ha afegit més comentaris.

En ser preguntada després si al PP li preocupa que aquesta exhumació, que es produeix quan falta una setmana perquè arrenqui la campanya de les generals, pugui ser rendibilitzada per Vox, la portaveu del Grup Popular ha insistit a subratllar que s'alegra que l'esquerra hagi pres la decisió d'enterrar "per fi" el dictador.