Actualitzat 17/6/2019 16:12:37 CET

Almeida no concreta quines juntes de districte aniran a Vox i està disposat a cedir-los Madrid Calle 30


Ricardo Rubio - Europa Press

MADRID, 17 Juny (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha confirmat aquest dilluns que Vox es farà amb la presidència d'algunes Juntes de Districte de la capital, malgrat que no ha precisat quines ni quantes seran, i ha afegit que la seva formació està disposada, dins del seu acord amb Vox, a estudiar la possibilitat que la formació d'Abascal controli també l'empresa pública Madrid Calle 30.

Així ho ha manifestat en diverses entrevistes de televisió, recollides per Europa Press, en les quals ha assegurat que el PP "no pot negar" que té un "marc de negociació amb Vox, en el qual estan previstes diverses juntes de districte". "Sense aquests quatre vots de Vox no s'hagués produït el canvi", ha recordat, i ha afegit que tenen 20 dies per ultimar els serrells d'aquest acord.

Malgrat que no ha confirmat quins districtes estaran sota el control de Vox (sonen Chamberí i Salamanca), sí ha indicat que seran juntes de districte que van recaure en el PP (12) en l'acord amb Ciutadans (9). "Tenim un acord amb Vox i el complirem", ha reiterat, després que aquest diumenge el portaveu d'aquesta formació al consistori, Javier Ortega Smith, avisés els populars que si no complien, hi hauria "conseqüències".