Alimentaria i Hostelco arrenquen aquest dilluns amb més de 300 novetats

Alimentaria
ALIMENTARIA - Archivo
Publicat 16/4/2018 9:13:35CET

BARCELONA, 16 Abr. (EUROPA PRESS) -

Alimentaria i Hostelco, que per primera vegada se celebraran conjuntament al recinte Gran Via de Fira de Barcelona des d'aquest dilluns fins dijous, presentaran 300 novetats d'alimentació, com la pizza de Kit Kat i les croquetes de calçots o de gintònic.

Aquestes 300 novetats es presentaran en l'exposició Innoval de l'espai The Alimentaria Hub, on també es donaran a conèixer un entrepà de calamars destinat al sector restauració que ja ve envasat i que és apte per al forn, confeti de pernil i xoriç, orxata en pols bio, olives esferificades, el primer torró liofilitzat del món, ginebra sense alcohol i de poma verda, i un tomàquet marró: el kumato tropical.

Aquesta edició es fa ressò de les tendències saludables i aposta per reduir la quantitat de sal, sucre, grasses, i per fomentar els superaliments, les rodanxes veganes i propostes sense gluten i sense lactosa, com batuts de cacau sense llet.

Així, per primera vegada, cada visitant podrà provar dos dels aliments o begudes exposats a les vitrines d'Innoval, entre una selecció d'una vintena d'aquests que dispensaran unes consignes intel·ligents, anomenades Kuvut-box, a través d'un codi d'accés.

150 ACTIVITATS GASTRONÒMIQUES

A més, Alimentaria i Hostelco acolliran més de 150 activitats gastronòmiques i de restauració de la mà de 35 xefs que sumen 45 estrelles Michelin, com Andoni Luis Aduriz (restaurant Mugaritz), Fina Puigdevall (Les Cols), Nandu Jubany (Can Jubany), Paco Roncero (La Terraza del Casino) i Mario Sandoval (Coque).

Alimentaria 2018 tornarà a cobrir tota l'oferta sectorial organitzada en els sis salons Intercarn, Intervin, Restaurama, Multiple Foods, Expoconser i Interlact, que es completen amb Alimentaria Premium, una zona que reuneix les empreses més selectes de productes 'gourmet' i 'delicatessen'.

Alimentaria i Hostelco reuniran 4.500 expositors --un 27% internacionals-- amb la previsió de rebre 150.000 visitants --un 30% estrangers-- i de generar un impacte econòmic d'uns 200 milions d'euros.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2018 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.