BARCELONA, 29 set. (EUROPA PRESS) -
L'edició 2023 d'Alimentaria FoodTech ha tancat aquest divendres amb la participació de 15.800 professionals, 360 empreses, 1.000 marques i 60 start-ups, informa Fira de Barcelona en un comunicat.
La trobada s'ha celebrat durant quatre dies al Pavelló 2 del recinte Gran Via de Fira de Barcelona a l'Hospitalet de Llobregat.
La fira ha mostrat "grans innovacions" en digitalització i sostenibilitat per al sector agroalimentari cinc anys després de l'última convocatòria.
Els productes protagonistes d'aquesta edició han estat la proteïna alternativa; el 'packaging' sostenible; la digitalització i la intel·ligència artificial.
Segons els organitzadors, s'han presentat novetats com les impressores de menjar 3D de Cocuus; la proteïna de farina de cuc de Ynsect; el substitut de la sal baixa en sodi NutraSal de Disproquimia i l'assistent virtual Copilot Trazable.
El director d'Alimentaria FoodTech, Ricardo Márquez, ha assegurat que l'edició 2023 ha mostrat "la vitalitat d'un sector proveïdor de solucions tecnològiques innovadores" per als fabricants d'aliments i begudes.