Publicat 16/3/2019 17:15:41 +01:00CET

Alejandro Fernández (PP) lloa la "trajectòria exemplar" de Cayetana Álvarez de Toledo

Alejandro Fernández (PP) lloa la "trajectria exemplar" de Cayetana Álvarez de
@ALEJANDROTGN

BARCELONA, 16 mar� (EUROPA PRESS) -

El president del PP catal, Alejandro Fernández, ha lloat la "trajectria exemplar al servei de la llibertat i contra el nacionalisme disgregador" de la seva candidata a les eleccions generals per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo.

En un comunicat aquest dissabte, el PP ha informat que Fernández ha fet aquestes declaracions abans de visitar la Fira de Sant Josep de Mollerussa (Lleida), on també ha afirmat que "és necessari posar els millors per lluitar contra el supremacisme separatista a Catalunya".

Ha sostingut que la candidata té "una trajectria intellectual exemplar al servei de la llibertat, la concrdia i contra el nacionalisme disgregador", i ha destacat que, amb el nomenament de la candidata, el PP trasllada un missatge de lluita contra el supremacisme separatista, en les seves paraules.

"Mentre uns altres fugen de Catalunya, el PP atreu talent per defensar la llibertat de tots els espanyols", ha insistit Fernández, que també ha enaltit el candidat per Lleida, Dante Pérez, i el seu antecessor, José Ignacio Llorens, que "durant molts anys ha estat referent del PP a Catalunya i Espanya".

En la Fira, Fernández ha donat suport al teixit productiu de Lleida, i ha agrat l'"excellent servei" de l'equip del candidat del PP a l'Alcaldia de Mollerussa, Joan Simeon, a qui ha augurat bons resultats per a les municipals.