Publicat 13/4/2019 13:59:32 +02:00CET

Albiol situa el PP com a única garantia per mantenir l'Estat del benestar

28A.- Albiol Situa Al PP Com a Única Garantia Per Mantenir L'Estat Del Benestar
EUROPA PRESS

Assegura que un Govern de "Pedro Sánchez amb Pablo Iglesias" significar retrocedir 30 anys en l'aspecte social

BADALONA (BARCELONA), 13 abr. (EUROPA PRESS) -

El candidat a l'Alcaldia de Badalona del PP, Xavier García Albiol, ha situat aquest dissabte el seu partit com a única garantia per mantenir l'Estat del Benestar com est "en aquests moments" i ha afirmat que un Govern del PSOE amb Unides Podem significar retrocedir en l'aspecte social 30 anys.

Albiol ha fet una crida perqu tota Catalunya, per especialment els ciutadans de l'rea metropolitana, prengui conscincia en aquest sentit, en una atenció als mitjans en un mercat de Badalona, on no ha assistit la canditata del PP al Congrés per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, per una indisposició.

"Ens estem jugant el futur de tots, dels catalans, del conjunt dels espanyols, per sobretot qui s'est jugant amb aquestes eleccions el seu futur més immediat són aquelles persones que estan en una situació de més feblesa o més vulnerables des d'un punt de vista econmic i social", ha assegurat.

PSOE

Ha dit que si el PSOE aconsegueix seguir "malgovernant" significar un risc per a l'Estat del Benestar social tal com es coneix a Espanya, i ha insistit que sobretot ciutadans de l'rea metropolitana ho han de tenir molt clar.

"L'única possibilitat que l'Estat segueixi responent les seves necessitats i les seves demandes amb aspectes com pensions, serveis socials i prestacions en la sanitat és amb una victria del Partit Popular", ha afirmat.

Ha dit que un govern de "Pedro Sánchez amb Pablo Iglesias" significar més pobresa, més situació precria dels qui pitjor ho estan passant i que Espanya deixi de ser un dels pasos que probablement millor atén aquells que més ho necessiten, en les seves paraules.

Preguntat per les afirmacions del president del PP, Pablo Casado, sobre el Salari Mínim Interprofessional (SMI), ha dit que ell mateix ja va deixar clar que no es tocaria i que es faria de manera acordada amb sindicats i empresaris: "El salari mínim ningú el tocar".

INDULT

Quant a l'article dels candidats de JxCat a les eleccions generals, Jordi Snchez, Jordi Turull i Josep Rull, i el candidat a l'Alcaldia de Barcelona, Joaquim Forn, a 'La Vanguardia' aquest dissabte, Albiol ha assenyalat que mostra la seva preferncia cap a un govern de Sánchez i que no és res nou.

"Prefereixen un govern de Pedro Sánchez perqu saben que amb un govern del Partit Popular no aconseguiran els seus objectius, entre ells l'indult. Amb un govern de Sánchez és evident que est oberta aquesta porta i que no només est oberta, sinó que compta amb ells com a socis de Govern", ha assenyalat.

Ha indicat que els ciutadans han de pensar si volen Casado, que segons ell garantir el compliment de la llei i que aquells que se l'han saltat compleixin la seva obligació, o bé Sánchez, "que per interessos electorals no tenen cap tipus de complex ni cap tipus de mirament a articular un indult perqu aquells que van intentar separar Catalunya de la resta d'Espanya s'en vagin de 'rositas'".