Publicat 23/2/2014 14:41:45 +01:00CET

Aitech preveu triplicar la seva facturació el 2014 amb el desenvolupament d'un provador virtual

BARCELONA, 23 febr. (EUROPA PRESS) -

L'empresa catalana de software Artificial Intelligence Technologies, Aitech, preveu triplicar aquest any la seva facturació i va arribar als 350.000 euros amb el desenvolupament d'un provador virtual, aiMirror, que permet veure com queden les diferents peces de roba a través de la realitat augmentada.

Segons ha informat aquest diumenge la Conselleria d'Empresa i Ocupació en un comunicat, el provador virtual utilitza tecnologies de realitat augmentada i de visió per ordinador.

El sistema mostra a la pantalla la imatge i els moviments del client, que pot seleccionar les peces de roba que es vol emprovar, i veure com li quedarien sense tenir-se que desvestir.

Aitech forma part del programa d'Iniciació a l'Exportació d'ACCIÓ, que promou la Generalitat, i va vestir el 15 de febrer als millors jugadors de bàsquet dels Estats Units a l'All Star de l'NBA, a més dels espectadors, que van tenir l'oportunitat de vestir-se com els jugadors a través de l'aiMirror.

Aitech és una empresa especialitzada en el desenvolupament de softwares, nascuda el 2006 amb l'objectiu d'aportar les noves tecnologies al món del tèxtil, concretament als distribuïdors de punts de venda i els grans magatzems.