Airbnb reforçarà des del 2020 les normes de comportament i oferirà línia directa amb alcaldes

Publicat 9/12/2019 18:37:37CET
Airbnb
AIRBNB - Archivo

BARCELONA, 9 des. (EUROPA PRESS) -

Airbnb reforçarà des de principis del 2020 les normes de comportament entre viatgers, amfitrions i ciutats de tot el món on opera, per evitar el soroll excessiu, els hostes no autoritzats, l'estacionament no permès, fumar i la brutícia que requereixi netejar després del pagament.

A més, durant 2020 concretarà una mena de comunicació directa "on els alcaldes i funcionaris municipals podran connectar-se amb els representants apropiats d'Airbnb" sobre aquestes noves polítiques, segons un comunicat de la plataforma.

El convidat que incompleixi les noves normes rebrà un primer advertiment i "qualsevol altra posterior violació de les normes pot resultar en la suspensió o eliminació del compte".

Per determinar incompliments, Airbnb acceptarà informació directament dels amfitrions o dels veïns, amb l'eina per a veïns d'Airbnb o la propera línia directa de veïns de la plataforma.

FESTES NO AUTORITZADES

Airbnb no prohibeix esdeveniments autoritzats (hi ha hostes que reserven anuncis per acollir reunions que respectin les seves normes i els veïns), però es prohibeixen festes d'"invitació oberta" en cases privades i residències multifamiliars (per a les unifamiliars, els amfitrions fixen les regles de la casa en coherència amb la comunitat).

L'excepció es farà amb els anuncis d'allotjament tradicional que figuren a Airbnb (com hotels boutique i llocs per a esdeveniments professionals), que poden establir les seves pròpies regles en festes d'invitació oberta, tot i que també s'atendran queixes.

Segons dades d'Airbnb, de l'1 d'agost del 2018 al 31 de juliol del 2019, els incidents reportats per un amfitrió o un viatger es van donar en el 0,05% de viatges a Airbnb; i els viatges amb reclamacions per import de 500 dòlars o més van suposar el 0,03%.

el més llegit

 1. 1

  La neu i el vent obliguen a suspendre classes a 14 centres de Catalunya

 2. 2

  La neu i el vent obliguen a suspendre les classes d'una quinzena de centres

 3. 3

  Nervis i il·lusió protagonitzen la catifa vermella dels XII Premis Gaudí

 4. 4

  Mor a Barcelona un motorista, segona víctima de trànsit enguany a la ciutat

 5. 5

  Karra Elejalde aconsegueix el Gaudí a Millor Protagonista Masculí pel seu paper d'Unamuno

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista