Publicat 5/8/2019 14:41:39 +02:00CET

Airbnb espera que més de 2,5 milions d'espanyols viatgin a través de la plataforma aquest estiu

Apartamento del barrio L'Olivereta de Valencia disponible en Airbnb
EUROPA PRESS - Archivo

El centre de suport per a viatgers i amfitrions a Barcelona contracta 1.100 persones

BARCELONA, 5 ago. (EUROPA PRESS) -

Airbnb espera que més de 2,5 milions d'espanyols viatgin a través de la plataforma aquest estiu, ha indicat en un comunicat aquest dilluns.

Ha destacat l'increment de nous usuaris a Airbnb, als quals correspon una de cada tres de les reserves per viatjar entre l'1 de juny i l'1 de setembre de 2019.

Segons la plataforma els viatgers espanyols han destinat més de 235 milions d'euros a reservar allotjaments arreu del món per a aquest estiu a través de la plataforma.

Un de cada tres viatgers espanyols utilitzarà la plataforma per visitar una destinació nacional aquest estiu, i els 'amfitrions' espanyols a Airbnb ingressen el 97% del preu total de la reserva.

Les destinacions més populars entre els espanyols per a aquest estiu, a més d'Espanya, són França, Portugal, Itàlia, el Regne Unit i els Estats Units.

CENTRES DE SUPORT

Airbnb ha explicat que l'increment rècord de viatgers a tot el món per a aquest estiu ha fet que més de 1.200 persones s'hagin incorporat als Centres de Suport per a Viatgers i Amfitrions, un increment del 50% respecte a gener de 2019.

Airbnb va apostar fa menys d'un any per Barcelona per "obrir el centre més gran" de tot Europa, generant més de 800 llocs de treball a la ciutat.

Amb el creixement de la plataforma, aquest servei s'ha vist incrementat més d'un 80% des d'octubre de 2018, la qual cosa implica que actualment més de 1.100 persones donen suport a viatgers i amfitrions des de Barcelona.