Publicat 16/8/2019 13:14:53 +02:00CET

Aguado diu que amb Cs al Govern de Madrid no hi haurà ni rastre de corrupció perquè actuaran sempre "amb mà de ferro"

Imagen de archivo del portavoz de Ciudadanos en la Asamblea de Madrid, Igancio Aguado.
Ricardo Rubio - Europa Press

MADRID, 16 ago. (EUROPA PRESS) -

El futur vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, ha aclarit que Ciutadans no permetrà que hi hagi ni rastre de corrupció en el nou Govern regional i ha destacat que la seva formació sempre ha actuat amb "mà de ferro" davant de qualsevol irregularitat.

A més, pel que fa a les informacions sobre la nova presidenta electa, Isabel Díaz Ayuso, i Avalmadrid, ha assegurat que "un assumpte personal i familiar", per la qual cosa correspon a Ayuso donar les explicacions que consideri sobre aquesta qüestió.

En declaracions a Antena 3, recollides per Europa Press, el líder de Cs Madrid ha assegurat que el seu partit lluita contra la corrupció amb "mà de ferro" per tal d'evitar casos com Púnica o Lezo.

"Sempre que hem detectat alguna irregularitat, hem exigit dimissions", ha assenyalat en referència a la posició del seu partit en casos de corrupció que han tingut lloc a Andalusia, la Comunitat de Madrid o Múrcia.

Al seu torn, el futur vicepresident regional ha emfatitzat que, des de la seva formació, han estat "molt contundents" amb qualsevol cas de corrupció i que ho continuaran sent.