Publicat 24/7/2019 15:38:27 +02:00CET

Aguado assumiria però no signaria a Madrid un document de Vox semblant al de Múrcia

Cs asumiría pero no firmaría en Madrid un documento de Vox similar al de Murcia y no descarta volver a reunirse
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 24 jul. (EUROPA PRESS) -

El portaveu de Cs a l'Assemblea de Madrid, Ignacio Aguado, ha sostingut que assumiria un document de propostes de Vox semblant al que va presentar aquesta formació a Múrcia, encara que ha precisat que no el signaria, i s'ha mostrat disposat a reunir-s'hi.

"Si Vox té cap proposta, cap alternativa, res que sigui compatible amb l'acord que vam signar amb el PP i que permeti desbloquejar aquesta situació, igual que ho estava fa 16 dies estic disposat a escoltar-la", ha assenyalat en declaracions als mitjans de comunicació, als passadissos de la cambra autonòmica.

Segons ha confirmat, la formació que lidera a Madrid Rocío Monasterio li ha remès un document, que no ha pogut analitzar encara. El que sí ha remarcat és que si en aquest text es vol "atacar els drets i llibertats del col·lectiu LGTBI, estigmatitzar els immigrants i frivolitzar amb la violència masclista" des de Vox estarien "reclamant a tota la comunitat una repetició de les eleccions o fins i tot un govern de Gabilondo amb Errejón".

El líder de Cs ha recordat que ell ja es va trobar amb Vox i, de fet, ha ironitzat que té "més fotos" amb Monasterio que amb el seu número dos, Cessar Zafra, i encara que no ha descartat que ho torni a fer, ha posat l'accent en què "no és una qüestió de fotos ni de reunions". "Això se soluciona en mitja hora parlant per telèfon, amb propostes, que es puguin intercanviar correus electrònics. És molt senzill", ha reblat.

Aguado considera que no cal una trobada perquè ja la van tenir fa quinze dies i Vox hi va anar "sense ni un sol paper" i sense "ni una sola proposta". "És qüestió de voluntat. Honestament crec que ja està. Ja hem passat l'etapa de les fotos, de les reunions. Si volen fer una proposta que la facin", ha dit.

En aquest sentit, ha tornat a demanar a la formació liderada per Abascal que, després de "16 dies bloquejant la Comunitat", deixin de fer-ho i permetin "engegar un govern", que dugui a terme les 155 mesures "bones per als madrilenys" que van acordar entre la seva formació i el PP. Segons ell, "els madrilenys estan cansats d'escenificacions" i és el moment de demostrar "responsabilitat".

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- El CAP Els Hortes de Barcelona ha detectat 544 possibles casos durant la pandèmia

 2. 2

  Demòcrates demana un "govern d'emergència nacional" per superar la crisi del coronavirus

 3. 3

  Vergés veu possible unir les regions sanitàries de Barcelona i la seva àrea metropolitana

 4. 4

  Coronavirus.- Barcelona destina 1 milió per incentivar la rebaixa de lloguers comercials

 5. 5

  L'AMB reactiva l'aplicació d'aparcament metropolità