Publicat 27/09/2014 12:22

Sommeliers i xefs es donen cita a Barcelona al Wine&Culinary International Fòrum

Wine&Culinary International Forum
WINE&CULINARY INTERNATIONAL FORUM

BARCELONA, 27 set. (EUROPA PRESS) -

Grans figures del món de la gastronomia es donaran cita aquest diumenge a l'Hotel Majestic de Barcelona amb motiu de la segona edició del Wine&Culinary International Fòrum, un congrés bianual que plasma l'harmonia entre el vi i la cuina.

Sota el lema 'Creativitat i Mercat', sommeliers, xefs i periodistes, tant nacionals com internacionals, debatran i abordaran els maridatges entre vi i cuina, i alhora analitzaran models d'èxit d'alguns dels mercats internacionals de vi més importants del món.

Ho faran a través de tallers, 'show cookings', degustacions, tallers i ponències en les quals participaran el president de Cellers Torres, Miguel A. Torres; el xef del Celler de Can Roca Josep Roca, i el que va ser el millor sommelier del món el 2010, Gérard Basset.

L'esdeveniment s'emmarca dins de l'Any Internacional de la Dieta Mediterrània, i per aquesta raó també tindrà l'enfocament de salut del doctor Ramón Estruch, consultor sènior de medicina interna de l'Hospital Clínic de Barcelona.

L'ex sommelier d'elBulli entre els anys 2000 i 2011, Ferran Centelles, transmetrà la seva passió pel vi, i el president de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia, Joan Ras, presentarà la demostració culinària 'La cuina del terrer de Nando Jubany', propietari de Can Jubany.

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí, clausurarà la jornada, patrocinada per Cellers Torres i la Fundació Dieta Mediterrània.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés