Publicat 27/1/2014 18:04:41 +01:00CET

Seegrund substitueix Javier Ribas per María Carceller en el consell de Damm

Fábrica De Damm En El Prat
DAMM

BARCELONA, 27 gen. (EUROPA PRESS) -

Seegrund ha notificat a Damm la substitució de Javier Ribas per María Carceller Arce com la seva persona física representant en el consell d'administració, substitució que també s'ha produït a la Comissió d'Auditoria i Control, de la qual és membre Seegrund.

Així ho ha informat aquest dilluns el grup presidit per Demetrio Carceller Arce a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), i Seegrund és des de fa més de deu anys el tercer soci majoritari de Damm, per darrere de la petroliera canària Disa (27,9%), i el grup d'alimentació alemany Dr.Oetker (25%).

La suma dels paquets accionarials de Disa (27,93%), Seegrund (13,95%) i el mateix Demetrio Carceller Arce (0,083%) totalitza el 42% que té la família Carceller a Damm.

Damm va facturar 670 milions d'euros fins al setembre, fet que comporta un 1% menys respecte als 677 ingressats el mateix període de l'any passat.

Aquests resultats es van veure afectats negativament per la provisió de la inversió en Pescanova, que va tenir un impacte de 20,8 milions d'euros després de considerar-ne l'efecte fiscal.