Actualitzat 11/06/2014 17:56

El restaurant Xarlot de Sant Cugat albergarà la cervesera Ilda's Town Beer

El gerente del restaurante Xarlot de Sant Cugat, Àlex Ros
CEDIDA

BARCELONA, 11 juny (EUROPA PRESS) -

El restaurant Xarlot de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) s'ha obert pas en el segment de la microcerveseria, un negoci molt desenvolupat a Europa i els Estats Units, però poc arrelat a Espanya, i albergarà la nova cervesera Ilda's Town Beer.

En declaracions a Europa Press, el gerent del restaurant, Àlex Ros, ha explicat que el projecte es porta gestant dos anys i ha comportat una inversió superior als 300.000 euros, que s'han destinat a maquinària, dipòsits, tancs de fermentació i a la construcció d'un petit laboratori.

És el primer restaurant de la població que elaborarà cervesa artesana de primera qualitat en vista dels clients, i aquest primer any preveu produir uns 50.000 litres, malgrat que la maquinària amb la qual compte el negoci, una Braüteke de Kaspar Schulz, té capacitat per a fins a 100.000 litres anuals.

Així, Ilda's Town Beer produirà en a la microcerveseria quatre varietats de cervesa creades a partir de maltes alemanyes --Mat, Clot, Ros i Torr--, que també podran degustar-se en els altres restaurants del grup, com Matilda, Clotilda i Gilda.

La companyia aprofitarà aquest nínxol de mercat per fer visites guiades per les instal·lacions i degustacions durant els caps de setmana, i oferirà packs per emportar, a més de la possibilitat de gaudir dels seus productes en esdeveniments privats mitjançant la instal·lació de barrils i aixetes de la pròpia marca.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés