Publicat 13/5/2020 11:11:59 +02:00CET

Agro.- Nestlé Aquarel llança la seva primera ampolla d'aigua de plàstic 100% reciclat i reciclable

Nestlé Aquarel llança la seva primera ampolla d'aigua fabricada amb plàstic 100% ja reciclat i reciclable
NESTLÉ

BARCELONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

Nestlé Waters acaba de llançar la seva primera ampolla d'aigua fabricada amb plàstic 100% ja reciclat i reciclable, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

Es tracta d'una ampolla d'un litre de Nestlé Aquarel, que s'embotella a la fàbrica que té la companyia a Herrera del Duque (Badajoz) i compta amb tres dissenys realitzats per Mr. Wonderful, amb els quals es vol conscienciar a la població sobre la necessitat de reciclar aquests envasos dipositant-los en el contenidor groc.

"El llançament d'aquest nou producte respon el compromís de Nestlé Waters que totes les ampolles d'aigua mineral, que en l'actualitat ja són 100% reciclables, continguin cada vegada un major percentatge de plàstic reciclat", ha destacat el director de Nestlé Waters Espanya, Philippe de Maillardoz.

Ha sostingut que és la primera ampolla fabricada amb plàstic PET 100% ja reciclat que llancen al mercat espanyol, i en els propers mesos seguiran ampliant l'ús de plàstic ja reciclat en altres formats.

Aquesta nova ampolla s'emmarca en el compromís global de Nestlé en relació al plàstic centrat que el 100% dels seus envasos siguin reciclables o reutilitzables pel 2025, així com als compromisos específics que s'ha marcat Nestlé Waters quant a la sostenibilitat ambiental i els envasos de plàstic.

Així, la divisió d'aigües de la companyia a Espanya ja ha reduït un 20% de mitjana el plàstic utilitzat en les ampolles d'aigua des de 2010 i està treballant perquè totes les seves ampolles, que ja són 100% reciclables, continguin com a mínim un 50% de plàstic reciclat per 2022 al país.

Contador