Actualitzat 06/07/2014 12:30

Mas Gourmets estudia el seu desembarcament internacional a Miami i ciutats europees

Jordi Mas
MAS GOURMETS

Preveu facturar 12,5 milions aquest any i mantenir un ritme de dues obertures anuals

BARCELONA, 6 jul. (EUROPA PRESS) -

La cadena d'establiments d'embotits i curats Mas Gourmets està estudiant el seu desembarcament internacional a Miami, i també a ciutats europees com Londres, Amsterdam i Berlín, i alhora estan en el punt de mira localitats de la Xina i Sud-amèrica.

En una entrevista d'Europa Press, el nét del fundador i conseller delegat de la firma, Jordi Mas, ha explicat que la companyia ja va intentar l'aventura internacional el 2007, amb destí Miami, si bé no va fructificar l'acord amb el soci local.

"El somni no pot disminuir la realitat", assegura Mas, que malgrat reprendre l'estudi d'aquest repte el 2014, ha assegurat que va lligat a la rendibilitat i que no afecti als fruits que l'empresa ha recollit des de 1945, quan l'avi de Mas, Joan Mas Navarro, va obrir amb la seva dona una petita botiga al barri barceloní del Clot.

Mas Gourmets, amb seu a Barcelona, té 15 establiments propis repartits entre la capital catalana --cinc es troben al Mercat de la Boqueria--, Sant Cugat del Vallès i Madrid, on ha fusionat els dos espais amb els quals comptava al mercat de San Miguel.

Mas ha sostingut que la firma mantindrà un ritme d'entre dos i tres obertures anuals, sense abaixar mai de la quinzena d'establiments, el que també suposarà el tancament d'alguns locals menys rendibles: "Creiem que encara hi ha molt recorregut a Barcelona i zones a explotar. Barcelona és el nostre mercat natural".

REACTIVACIÓ DEL CONSUM

La companyia, que dona feina a 70 treballadors, va facturar l'any passat 11,9 milions d'euros, i les previsions per a aquest 2014 són arribar als 12,5 milions, aprofitant que "el consum s'està reactivant i el consumidor comença a ser menys reflexiu" en la compra.

Per capejar la crisi, Mas Gourmets, que té 4.500 productes a la venda, ha apostat per la innovació, amb creacions com la botifarra de pètals de rosa per a Sant Jordi, la botifarra de cola a l'estiu o els mini fuets de cítrics, mozzarella fumada, poma i de pell de taronja.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés