Publicat 02/02/2015 17:22

Madrid Fusió premia el disseny i la innovació tecnològica de Torrons Vicens

Recurso de turrón
EUROPA PRESS

LLEIDA, 2 febr. (EUROPA PRESS) -

L'empresa Torrons Vicens d'Agramunt (Lleida) ha guanyat el Premi al Disseny i Innovació Tecnològica de la XIII edició de la cimera internacional de gastronomia Madrid Fusió, ha informat la companyia aquest dilluns en un comunicat.

Torrons Vicens elabora torró des del 1775 seguint els mètodes tradicionals dels mestres torroners d'Agramunt.

El premi reconeix l'originalitat i qualitat de l'última creació de Torrons Vicens, el torró de gintònic, amb el qual l'empresa aposta per la tendència del moment "amb un producte elaborat amb trufa de ginebra, lima i xocolata fizzy sobre una base dolça i melosa de xocolata blanca", assenyala el comunicat.

El torró de gintònic forma part de la línia Natura by Albert Adrià, que Torrons Vicens va crear el 2013 juntament al prestigiós xef, i que inclou altres torrons extraordinaris per la seva qualitat i originalitat com el torró trepitjada lunar o arrels, alguns d'ells inspirats en la postres del Bulli.

El premi lliurat aquest dilluns --assenyala l'empresa-- "reconeix les millors propostes creatives i tècniques aplicades a la cuina" presentades en un fòrum en el qual es donen cita cada any empreses i xefs internacionals, que donen a conèixer les últimes tendències i idees per al desenvolupament de negocis dins del món de la gastronomia.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés