Publicat 08/10/2014 14:24

L'investigador Jordi Salas-Salvadó, entre els guardonats dels Premis DO d'oli

DO de aceite catalanas
GOVERN

TARRAGONA, 8 oct. (EUROPA PRESS) -

L'investigador Jordi Salas-Salvadó ha estat guardonat a la tercera edició dels premis a les denominacions d'origen (DO) catalanes d'oli pel seu treball i contribució a difondre els productes locals i per tasques com el Predimed, considerat un estudi important a tot el món que pot canviar les recomanacions dietètiques actuals per la prevenció de malalties cròniques.

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí, ha presidit aquest dimecres a Reus la cerimònia de lliurament dels guardons, ha informat el seu departament en un comunicat.

El xef Pep Nogué ha estat premiat en la modalitat de gastrònom per la defensa dels productes locals, mentre que en la modalitat d'institucions ha estat guardonat el director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera.

El conseller ha destacat la qualitat de les cinc denominacions d'origen catalanes d'oli per les seves propietats organolèptiques "excepcionals", així com pels seus beneficis per la salut.

"Les DO aporten un valor afegit que cal que el consumidor conegui, i comunicar-lo és treball de tots. Cal conèixer i reconèixer les bondats l'oli", ha conclòs Pelegrí.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés