Publicat 09/10/2014 15:02

El Govern exalça les virtuts de la cuina catalana a la Regió Europea de la Gastronomia

BARCELONA, 9 oct. (EUROPA PRESS) -

El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Govern, Domènec Vila, ha assistit a la presentació de la Regió Europea de la Gastronomia que s'ha celebrat a Brussel·les, i ha exalçat les virtuts de la cuina catalana.

Ha defensat que l'objectiu de Catalunya és promoure la gastronomia catalana i difondre tot el treball fet pel Govern, les oficines de turisme locals, la Bullipèdia i les universitats, ha informat la Conselleria d'Agricultura aquest dijous en un comunicat.

La Regió Europea de la Gastronomia és una iniciativa impulsada per una plataforma de regions europees que vol estimular, recopilar i difondre el coneixement per contribuir a una millor qualitat de vida en les regions europees a través de la promoció de les cultures alimentàries i l'estímul de la innovació gastronòmica.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés