Actualitzat 07/05/2015 16:54

Preparatius per a la candidatura de la Gastronomia 2016

BARCELONA, 7 Maig (EUROPA PRESS) -

El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Conselleria d'Agricultura, Domènec Vila, i el director executiu de l'Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent, han presidit la primera reunió del Comitè General de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 (CREG'16) on s'han exposat els motius de la candidatura, els passos que s'han fet i les línies de treball per preparar els esdeveniments.

   Segons ha informat el Govern aquest dijous en un comunicat, la celebració vol contribuir a sumar esforços entre iniciatives i agents, enfortir i consolidar el marc de col·laboracions, i donar-los més visibilitat a Catalunya, Europa i el món.

   També han participat de la trobada la directora de l''International Institute of Arts and Tourism' (IGCAT), Dianne Dodd, i mig centenar d'agents representants del sector públic i privat i vinculats amb el món de la gastronomia, l'alimentació i el turisme.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés