BARCELONA, 24 gen. (EUROPA PRESS) -
El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat, Domènec Vila, ha presidit aquest divendres la presentació de 'Novetats en la normativa de vinya i vins ecològics: noves visions i alternatives', que s'ha celebrat al centre de capacitació agrària (CECA) de Manresa (Barcelona).
En el mateix acte el director general ha valorat l'elaboració del manual d'afany emprenedor --elaborat dins del projecte europeu Leonardo Ecovoc-- que té com a objectiu ajudar els futurs horticultors i fruticultors a iniciar una activitat agrària en producció ecològica, ha informat la Conselleria en un comunicat.
L'objectiu de la jornada era donar a conèixer la nova normativa i les seves implicacions ja que des de fa uns anys la vitivinicultura ecològica experimenta un enorme creixement i vitalitat, segons la Generalitat, tot i que no ha estat fins al 2013 que la part de l'elaboració del vi amb raïm ecològica va estar regulada per la normativa europea.