Publicat 16/12/2014 17:15

Freixenet obre a Barcelona Tannic i preveu replicar-ho a Palma i Madrid

Pere Bonet y Pedro Ferrer en Tannic by Freixenet
EUROPA PRESS

BARCELONA, 16 des. (EUROPA PRESS) -

Freixenet ha fet un pas més en la seva estratègia d'expansió i ha inaugurat aquest dimarts el seu primer espai gastronòmic, Tannic by Freixenet, un local de 90 metres quadrats situat al número 41 del passeig barceloní Sant Joan Bosco que marida més de 150 referències de les 21 cellers del grup, repartides en tres continents, amb productes gurmet.

El conseller delegat de Freixenet, Pedro Ferrer, ha explicat que l'establiment servirà per "explicar al món" l'essència del grup --orígens, productes i cellers--, així com també per fer tallers, tastos i activitats associades al món del vi.

Anteriorment, al número 41 del passeig Sant Joan Bosco s'ubicava un local de l'agència de viatges Sonoma, un negoci també propietat del Grup que ara s'ha traslladat al número 51 de la mateixa carrer.

El primer establiment de Tannic by Freixenet, que ha comportat una inversió de 250.000 euros i es preveu que facturi 100.000 en el seu primer any obert al públic, "neix amb la il·lusió de ser el primer de molts".

Així, s'analitzarà l'evolució d'aquest nou espai gastronòmic i, si el mes de març del 2015 el balanç resulta positiu, els plans són obrir un nou local a Barcelona, en una zona més turística.

També es preveu replicar el model a d'altres ciutats espanyoles, com Madrid i Palma, sempre mantenint la mateixa marca, i fins i tot exportar el concepte: "Per somiar, també ens agradaria obrir a Londres, París i Nova York".

Tannic by Freixenet --el nom està inspirat en els tanins del vi que es troben en les pells i llavors del raïm-- ofereix al client descobrir tots els vins, caves i champagnes d'aquesta multinacional familiar catalana combinats amb productes gourmet.

Els maridatges vindran de la mà de caviar Nacarii (Val d'Aran), el formatge Devesa dels Llanos de Albacete, el pernil 5J de Jabugo (Huelva), els fumats i 'foies' de Martiko (Navarra) i la xocolata Amatller de Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona), on Freixenet té la seva seu central.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés