Actualitzat 25/8/2014 12:17:26 +00:00 CET

Casa Tarradellas llança una pizza amb una nova massa semblant a fogassa de pa

Producto de Casa Tarradellas
Foto: CASA TARRADELLAS

BARCELONA, 25 Ago. (EUROPA PRESS)

Casa Tarradellas ha llançat al mercat la seva 'Pizza Bacó i Formatge amb massa rústica' amb una nova recepta per a la massa, amb la qual s'ha aconseguit una textura semblant a la de fogassa de pa.

   Està elaborada amb farina de gra complet, aconsegueix ser més cruixent i permet assaborir el gra del cereal. Amb independència d'això, la pizza conserva la resta d'ingredients que tenia la seva antecessora, amb la qual es van obtenir bons nivells de venda.

   L'empresa va llançar a final de la dècada dels 90 la seva primera Pizza Fresca per als supermercats, on només hi havia congelades, i s'ha convertit des d'aleshores en el primer productor de pizzes del país.

ELABORACIÓ TRADICIONAL

   Les seves pizzes fresques estan elaborades segons el mètode tradicional i es garanteix la qualitat dels seus ingredients des de l'origen: es fan amb farina del seu propi molí, amb pernil cuit i bacó de carn de les seves pròpies granges, i cuites al forn de pedra, que realça el cruixent.

   Casa Tarradellas és una de les companyies líder en el sector d'alimentació a Espanya i està entre les 10 marques més reconegudes pels consumidors espanyols: elabora pizzes fresques, l'Espetec, talls --pernil cuit i bacó--, patés i sandvitxos farcits.