Publicat 18/03/2015 16:23

Casa Tarradellas llança un nou Mixt amb massa més fina i nova presentació

Producto de Casa Tarradellas
CASA TARRADELLAS

BARCELONA, 18 març (EUROPA PRESS) -

Casa Tarradellas ha presentat el seu nou Mixt amb una massa més fina i cruixent, amb una recepta semblant a la de la massa de la seva pizza que li dóna una textura més lleugera, ha informat l'empresa en un comunicat.

Com fins ara, el mixt de Casa Tarradellas ha estat elaborat amb farina del seu propi molí i amb pernil cuit de les seves granges.

Pot preparar-se a la planxa o al forn (amb unes gotes d'oli) o escalfar-se a la torradora en uns minuts.

També ha canviat el 'packaging': el nou envàs té una presentació, en gran part transparent, que permet visualitzar el producte en el moment de la compra, i a més el nou disseny adopta el verd oliva, tonalitat que s'acosta a l'estètica dels orígens de la marca.

El nou Mixt amb massa fina segueix tenint segellats els quatre costats de la massa per evitar que el contingut de l'interior vessi, assegurant, alhora, una millor cocció dels seus ingredients.

Casa Tarradellas és una de les companyies líder en el sector d'alimentació a Espanya, es troba també entre les marques més valorades pels consumidors espanyols i elabora pizzes fresques, l'Espetec, talls (pernil cuit i bacó) i patés.

Té la certificació segons la Norma Internacional per als Aliments IFS, la certificació segons la Norma BRC per a alimentació, el Certificat del Sistema de Gestió Ambiental segons l'ISO 14001, la certificació segons el sistema comunitari de gestió i auditoria ambiental EMAS, i acaba de renovar la normativa internacional OSHAS 18001 que certifica el seu sistema de gestió de Prevenció de Riscos Laborals.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés