Publicat 05/03/2014 14:19

Albert Adrià planeja obrir una cocteleria per convertir-la en atracció turística

Ferran Adrià Y Albert Adrià
EUROPA PRESS

BARCELONA, 5 març (EUROPA PRESS) -

El xef Albert Adrià ha anunciat aquest dimecres que el restaurant 41º Experience es traslladarà a 75 metres de la seva ubicació actual al Paral·lel de Barcelona i passarà a ser una cocteleria de 700 metres quadrats que pretén convertir-se en una atracció turística de la capital catalana.

El germà de Ferran Adrià ha indicat que la seva intenció és obrir aquest nou local el gener del 2015, i tindrà una cocteleria amb degustació i una escola de cocteleria, si bé el xef està en fase de negociació amb els bancs encara, ha explicat en declaracions a Rac 1 recollides per Europa Press.

"M'agradaria aparèixer entre les deu coses que un turista ha de fer quan arriba a Barcelona", ha afirmat Adrià, que ha afegit que ara està construint un altre dels seus projectes, el restaurant mexicà, que tindrà una 'taqueria'.

El xef calcula que la 'taqueria' podria estar oberta entre finals de maig i principis de juny, mentre que el restaurant pròpiament dit podria obrir les portes al públic el setembre: "La 'taqueria' es dirà 'Niño viejo' i el restaurant 'Hoja santa' i ho volem fer molt senyorial".

Alhora, Adrià ha anunciat que obrirà un espai a la República Dominicana, i ha confiat que aviat, potser d'aquí a un mes, podrà parlar d'un projecte a Eivissa "entès amb la paraula espectacle en el seu més alt nivell".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés