Agricultura va invertir més de 2,5 milions en la producció del mol·lusc del delta de l'Ebre

Producció del mol·lusc del delta de l'Ebre
GENERALITAT
Publicat 2/3/2019 18:50:09CET

TARRAGONA, 2 Març (EUROPA PRESS) -

La Direcció general de Pesca i Assumptes Marítims de la Genetalitat va invertir en els últims tres anys més de 2,5 milions d'euros en "accions per consolidar una producció de qualitat, sostenible i integrada" en les badies del delta de l'Ebre, per permetre una millor gestió dels seus productes als agricultors.

En un comunicat aquest dissabte, la conselleria d'Agricultura ha informat que la Taula de Cogestió de l'Agricultura del Delta de l'Ebre, creada al febrer de 2018, es reunirà aquest dimecres a Tortosa (Tarragona).

Aquesta taula es va crear a instàncies de la Direcció general per debatre entre els seus membres les actuacions que es poden desenvolupar en les badies dels Alfacs i del Fangar del delta de l'Ebre.

Des de la seva creació ha impulsat mesures com l'elaboració d'una anàlisi integral de l'estat de les badies, així com una segona campanya de recollida de dades ambientals i hidrodinàmiques de la badia del Fangar, que va incloure l'elaboració d'una batimetría d'aquesta badia.

A més, aquesta direcció general va convocar ajudes, en el marc del Fons Europeu Marítim Pesquer (FEMP), destinades a fomentar les inversions productives en aqüicultura, actuacions de comercialització i transformació empreses pel sector acuícola, actuacions d'assessorament i d'investigació en el camp de l'aqüicultura, així com actuacions de diversificació i desenvolupament local participatiu.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.