Publicat 25/4/2020 14:40:48 +02:00CET

Agricultura reuneix en una web les iniciatives de venda d'aliments de proximitat

Imatge de la web #AlimentsDeProp
GOVERN

BARCELONA, 25 abr. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat ha engegat una pàgina web per reunir totes les iniciatives individuals i col·lectives que posen en contacte productors i consumidors i així facilitar la comercialització d'aliments i begudes de proximitat, ha informat el Govern aquest dissabte en un comunicat.

El projecte, impulsat a través de l'empresa pública Promotora dels Aliments Catalans (Prodeca), posa a la disposició de la ciutadania i de les empreses un llistat d'iniciatives del sector agroalimentari identificades per àmbit territorial i per categoria de producte per augmentar la seva visibilitat, i es pot consultar a prodeca.cat/aliments-de-prop-web.

Actualment compta amb més d'un centenar de propostes i iniciatives individuals amb establiments, cellers i cooperatives, així com iniciatives col·lectives com 'Pagesia a casa', 'Slow food' o 'Productors catalans'.

El director gerent de Prodeca, Ramon Sentmartí, destaca que aquest projecte recull totes les iniciatives que posen en valor als camperols i al sector agroalimentari: "Volem retornar als agricultors i al sector el que està fent per a nosaltres, oferint-li la màxima visibilitat i prioritzant el comerç local i de proximitat".

És la continuació de la iniciativa 'Aliments d'a prop' que Prodeca va iniciar en Twitter a l'inici de la crisi sanitària, en què es permetia als productors publicar la seva oferta, generant prop de 60.000 impressions i 1.500 interaccions.