Publicat 30/7/2019 18:46:24 +02:00CET

Aena nomena nous directors dels Aeroports de Reus, Girona-Costa Brava i Sabadell

Terminal de l'Aeroport de Girona
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 30 jul. (EUROPA PRESS) -

Aena ha nomenat nous directors dels aeroports de Girona-Costa Brava, Reus (Tarragona) i Sabadell (Barcelona): Vicent Pallarès, Juan Crespo i José Andrés Domínguez, respectivament.

En un comunicat aquest dimarts, el Ministeri de Foment ha informat que els nomenaments tindran efecte a partir del 20 de setembre.

Pallarès, actual director de l'Aeroport de Reus, ha estat nomenat nou responsable de l'Aeroport de Girona-Costa Brava en substitució de Lluís Sala Montero, que es jubila.

El nou director és diplomat en Relacions Laborals i llicenciat en Ciències del Treball per la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona i compta amb experiència en gestió aeroportuària com a director de l'Aeroport de Reus, càrrec que ocupa des del setembre del 2001.

REUS I SABADELL

Crespo assumirà la direcció de l'Aeroport de Reus i cessarà com a director de l'Aeroport de Sabadell, on serà rellevat en el càrrec per José Andrés Domínguez.

El nou director de l'Aeroport de Reus és enginyer en Organització Industrial i enginyer tècnic Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i es va incorporar a Aena el 2001, a l'Aeroport de Barcelona, on ha exercit diferents llocs de responsabilitat en el departament d'Enginyeria i Manteniment i com a Executiu de Servei, i des del setembre del 2017 és director de l'Aeroport de Sabadell.

Domínguez és enginyer tècnic Industrial i enginyer
superior en Automàtica i Electrònica Industrial per la UPC, i es va incorporar a Aena el 1998, a l'àrea d'Enginyeria i Manteniment de l'aeroport barceloní, on ha exercit diferents responsabilitats i des del setembre del 2008 és responsable del departament de sistemes elèctrics de l'Aeroport de Barcelona.