Publicat 8/4/2019 12:00:58 +02:00CET

Advanced Factories exposa la innovació en la indústria a 15.000 professionals a Barcelona

Advanced Factories exposa a 15.000 professionals a Barcelona la innovació en
ADVANCED FACTORIES

Maroto, Colau i Chacón obriran aquest dimarts l'esdeveniment, que deixar 32 milions a Barcelona

BARCELONA, 8 abr. (EUROPA PRESS) -

La tercera edició de l'esdeveniment sobre innovació en la indústria manufacturera Advanced Factories tindr lloc aquest dimarts fins a dijous al CCIB de Barcelona per a més de 15.000 professionals de més de 20 nacionalitats, i preveu deixar un impacte econmic de més 32 milions d'euros a la ciutat.

L'inauguraran la ministra d'Indústria, Reyes Maroto; la consellera d'Empresa i Coneixement, ngels Chacón, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, segons un comunicat de l'esdeveniment, dedicat a acostar la innovació i les últimes tecnologies per transformar les plantes de producció en fbriques avanades i altament connectades.

Els professionals que hi assisteixen procedeixen de sectors com l'automoció, siderúrgia, construcció, alimentació, salut, txtil, aeroespacial i ferroviari, que volen conixer les últimes solucions en indústria 4.0 per millorar la seva competitivitat.

Per aquest motiu hi haur 300 empreses --un 50% més que la passada edició--, com ABB, HP, Kuka, Amada, Bodor, Universal Robots, TSystems, Trumpf, Omron, Rexroth, Bosch, Igus, Infaimon i TCI, entre moltes d'altres, que exposaran les seves innovacions.

Són empreses líders en mquina eina, automatització, Intelligncia Artificial, IoT, robtica, impressió 3D, fabricació additiva, ciberseguretat i Big Data, que presentaran les seves novetats juntament amb més de 180 experts internacionals de la Industry 4.0 Congress.

INDUSTRY 4.0 CONGRESS

Així, Barcelona ser durant tres dies la capital del coneixement en Indústria 4.0, grcies a Advanced Factories i també als més de 180 experts internacionals que participaran en aquest Industry 4.0 Congress, el congrés internacional més important sobre indústria avanada i digital.

Aquest congrés inclou una agenda prpia per a cada perfil professional i solucions verticals per a cada segment de la indústria, amb continguts únics d'alt valor estratgic.

I el congrés pretén aportar als professionals coneixement i inspirar-los per portar la seva planta o la seva línia de producció al següent nivell de productivitat i entendre com enfrontar-se als reptes de la Indústria 4.0.

Tindr quatre escenaris en parallel i rebr experts industrials com Tanja Kruger, experta mundial en Intelligncia Artificial fundadora de Resolto-Festo; Emili Anglés, responsable d'automatització i informtica industrial de Kellogg's; Yübo Wang, investigador a la universitat alemanya Darmstadt i creador del mtode alemany d'implantació d'Indústria 4.0, i Hans Krause, expert en sistemes IoT de Rexroth Bosch.

ANDALUSIA EN ADVANCED FACTORIES

Quant a Advanced Factories, el comit organitzador de l'esdeveniment ha triat aquest any Andalusia com a Regió Industrial Europea 2019.

Més de 400 empresaris i executius andalusos se citaran aquesta setmana a Barcelona, juntament amb el conseller d'Economia de la Junta d'Andalusia, Rogelio Velasco, i el secretari de general d'Empresa i Innovació, Manuel Ortigosa.