Publicat 22/5/2019 18:04:33 +02:00CET

Adif i Montcada perfilen els detalls del soterrament de les vies perquè no siguin visibles

Protección Civil activa el plan de emergencia para el traslado de los pasajeros de los trenes afectados en Tarragona
EUROPA PRESS - Archivo

MONTCADA I REIXAC (BARCELONA), 22 maig (EUROPA PRESS) -

Adif i l'Ajuntament de Montcada i Reixac (Barcelona) han perfilat els detalls del soterrament de la línia ferroviària R2 perquè no siguin visibles.

Així ho han acordat en la sisena reunió de la comissió tècnica del seguiment de la redacció del projecte --integrada per representants del Ministeri de Foment, Adif, l'Ajuntament de Barcelona, l'Agència Catalana de l'Aigua, la Direcció General d'Infraestructures de la Generalitat i representants del municipi vallesà, entre d'altres--, que va tenir lloc aquest dimarts a la Conselleria de Territori i Sostenibilitat, segons ha informat l'Ajuntament aquest dimecres en un comunicat.

L'alcaldessa del municipi, Laura Campos, ha valorat de manera "molt positiva" la trobada i ha admès que cada dia veu més a prop el projecte que estarà acabat en breu.

El director de Projectes d'Adif, Juan Carlos Monge, ha confirmat que la finalització de la redacció del projecte bàsic serà al juny, gràcies al bon avanç dels treballs, i també s'està avançant en la proposta de la futura estació de la línia, que se situarà prop del carrer Guadiana.