Adif licita per 3,8 milions obres de la plataforma ferroviària a la Granada i l'Arboç

Publicat 6/11/2019 14:00:22CET
Vies de tren de circulació Adif
ADIF - Archivo

BARCELONA, 6 nov. (EUROPA PRESS) -

Adif ha licitat el contracte d'obres d'execució del projecte de millora de la plataforma ferroviària a les estacions de la Granada (Barcelona) i l'Arboç (Tarragona) per 3,8 milions d'euros i un termini d'execució de cinc mesos.

Aquesta actuació és "imprescindible" per avançar en la implantació de l'ample estàndard en el tram Sant Vicenç de Calders-Martorell, en el marc de les obres per al desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya, ha informat Adif en un comunicat aquest dimecres.

L'objectiu és millorar la plataforma a totes dues estacions i adaptar els elements de la infraestructura existents als nous esquemes funcionals amb motiu de la instal·lació del tercer carril.

Adif també ha licitat, per un import de 2,07 milions d'euros, el subministrament i transport de travesses per a la renovació de via de la línia convencional Barcelona-Vic, concretament en els trams Montcada-Ripollet-Les Franqueses del Vallès i Balenyà-Vic.

Amb això, es vol garantir la regularitat de les circulacions de la línia R3 de Rodalies i reduir la probabilitat d'incidències i de les necessitats de manteniment.