Publicat 18/7/2019 18:31:53 +02:00CET

Adif AV licita un nou contracte d'obres per al desenvolupament de l'estació de la Sagrera

BARCELONA, 18 jul. (EUROPA PRESS) -

Adif AV ha licitat un nou contracte d'obres per al desenvolupament de l'estació de la Sagrera de Barcelona amb un pressupost de 5,09 milions d'euros i un termini d'execució de sis mesos.

El projecte contempla l'execució de les instal·lacions no ferroviàries per als futurs túnels de les línies d'ample convencional Barcelona-Granollers i Barcelona-Mataró, ha informat l'administrador ferroviari aquest dijous en un comunicat.

En concret, es tracta de les instal·lacions de protecció i seguretat per aquests túnels, les sortides d'emergència i locals tècnics associats.

El contracte d'obres comprèn la instal·lació de subministraments elèctrics, enllumenat i senyalització d'emergència, passamans en passadissos d'evacuació, xarxes d'hidrants i l'execució de les xarxes de comunicacions d'emergència.

A més, es preveu la dotació de portes d'evacuació i de sistemes de detecció d'incendis, de pressurització en prevestíbuls, antiintrusió, videovigilància mitjançant circuits tancats de televisió, i de supervisió i control en les sortides d'emergència.