Publicat 31/7/2019 16:38:45 +02:00CET

Adif adjudica la gestió de serveis i comercialització a la terminal de Constantí (Tarragona)

Adif, compañía pública titular y gestora de la red ferroviaria
ADIF - Archivo

TARRAGONA, 31 jul. (EUROPA PRESS) -

Adif ha adjudicat la gestió de serveis i comercialització a la terminal de transport de mercaderies de Constantí (Tarragona) a una Unió Temporal d'Empreses (UTE) per 5.986.137,16 euros, ha informat l'empresa en un comunicat aquest dimecres.

La UTE, formada per Transfesa Logistics, Renfe Mercaderies i Soluciones Logísticas Integradas, serà l'únic explotador autoritzat per Adif per oferir els serveis en aquesta terminal i gestionar-ne les prestacions, que es regirà "pels principis d'igualtat de tracte, transparència i no discriminació".

Durant vuit anys, prorrogables, com a màxim, quatre més, la UTE gestionarà i comercialitzarà la zona logística de la terminal Constantí dedicada a la càrrega, descàrrega i emmagatzematge de contenidors, amb una superfície d'uns 60.000 metres quadrats.

El contracte obliga les dues empreses que conformen la UTE a oferir servei de manipulació d'Unitats de Transport Intermodal (UTI) a les empreses ferroviàries i a altres candidats que ho sol·licitin conforme amb les condicions i preu que aprovi el mateix adjudicatari.

A més, podrà atorgar amb caràcter comercial altres serveis associats a la logística del transport de mercaderies com l'emmagatzematge i dipòsit d'UTI, la neteja i reparació, inspecció i facturació.