Publicat 31/1/2019 13:00:30 +01:00CET

Adif adjudica dos contractes per 82 milions per avanar al Corredor Mediterrani a Catalunya

Estació d'Adif (arxiu)
ADIF - Archivo

BARCELONA, 31 gen. (EUROPA PRESS) -

El consell d'administració d'Adif ha aprovat durant la seva última reunió l'adjudicació de dos contractes de subministrament de materials per 82,5 milions d'euros per avanar en la implantació de l'ample estndard al Corredor Mediterrani al seu pas per Catalunya.

Es tracta dels contractes per al subministrament d'aparells de via per al tram Castellbisbal (Barcelona) - Vila-seca (Tarragona) i de travesses per a la installació del tercer carril entre Castellbisbal i Martorell (Barcelona), ha informat l'entitat pública aquest dijous en un comunicat.

Els aparells de via són dispositius que permeten bifurcar les vies, i són imprescindibles per a la correcta execució del projecte d'implantació de l'ample internacional al tram mitjanant la installació d'un tercer carril.

El primer contracte, que comprn el subministrament dels dispositius interoperables d'ample convencional i internacional, s'ha dividit en tres lots.

El primer va destinat al tram Castellbisbal-Martorell, el segon correspon al trajecte Martorell-Sant Vicen de Calders (Tarragona), i el tercer lot comprn el tram Sant Vicen de Calders-Vila-seca.

D'altra banda, el segon contracte contempla el subministrament i transport de 65.000 travesses aptes per a tres fils amb les seves corresponents subjeccions i 8.000 travesses monobloc polivalents per a tipologies de carril de 54 i 60 quilos per metre.

el més llegit

 1. 1

  Lleida registra 19 ingressos de positius per covid-19

 2. 2

  La Plataforma per la Llengua demana a TV3 que "s'aturi la castellanització" de la cadena

 3. 3

  Detectat un brot amb cinc positius a Matadepera

 4. 4

  Colau ofereix al Govern més rastrejadors i la Generalitat "no ho veu"

 5. 5

  Una cinquantena de focus a Lleida entre brots i agrupacions de casos