Publicat 29/1/2019 16:44:56 +01:00CET

Adif accelera les obres per remodelar els passos a nivell i la tanca ferroviria a Montcada i Reixac

MONTCADA I REIXAC (BARCELONA), 29 gen. (EUROPA PRESS) -

Adif tramitar un expedient d'urgncia per a la millora dels dos passos a nivell, situats al carrer Bogatell i Pasqual del municipi de Montcada i Reixac (Barcelona), i la remodelació del tancat de tot el recorregut de la R2 i alguns trams de la R3 i R4 al municipi.

Amb aquesta mesura es reduiran els terminis en el període d'informació pública del projecte, així les intervencions als passos a nivell es licitaran i s'espera que comencin les obres després de l'estiu, segons ha informat l'Ajuntament.

La substitució de les tanques per d'altres que dificultin que es pugui escalar i siguin tallades est previst que s'aprovi la primera setmana de febrer, l'operadora destinar uns 800.000 euros i es comenaran a installar després de l'estiu.

L'alcaldessa, Laura Campos, ha reiterat que la localitat contínua "amb un greu problema de seguretat a dos passos a nivell anacrnics i obsolets" enmig de la població.

Aquestes decisions les van traslladar el director general de Conservació i Manteniment d'Adif, Ángel Contreras, i el gerent de l'rea d'Infraestructures Nord-est, Salvador Estret, a una comitiva municipal encapalada per Campos en una trobada que van tenir aquest dilluns a l'Estació de Sants, a Barcelona.