Un acusat de presumpta agressió sexual a la filla de la seva parella a Lleida: "Me'n penedeixo"

Publicat 8/1/2020 12:50:32CET
Un home acusat de la presumpta agressió sexual a una nena de 9 anys, filla de la seva parella, jutjat a l'Audiència de Lleida, el 8 de gener de 2020.
EUROPA PRESS

LLEIDA, 8 gen. (EUROPA PRESS) -

Un home acusat d'una presumpta agressió sexual a la filla de la seva parella, de 9 anys, ha demanat perdó a la víctima i a la mare aquest dimecres en el judici que s'ha celebrat a l'Audiència de Lleida i ha afirmat en finalitzar la vista: "Me'n penedeixo".

El fiscal, que inicialment sol·licitava una condemna de deu anys de presó, ha rebaixat la pena a set anys i mig i ha demanat 6.000 euros d'indemnització, i l'advocat de la defensa ha reclamat la mateixa pena de presó, de set anys i mig.

L'agressió es va produir a l'habitatge familiar a Lleida al febrer del 2018, quan la mare va entrar a l'habitació i va veure la nena amb els pantalons abaixats i el va denunciar.

Una tècnica del Servei d'Atenció a la Víctima ha explicat en el judici que la nena mostrava "certa vergonya a l'hora de relatar l'intent de penetració" i que tenia sentiment de culpa per no haver pogut defensar-se i també ansietat.

L'home, que tenia 32 anys i es troba en presó provisional des del 12 de febrer del 2018, ha dit, després de mostrar el seu penediment, que no tornarà "a fer-ho".

Contador