Publicat 6/5/2019 16:53:45 +02:00CET

Acaben les obres de la carretera entre Linyola i Bellcaire d'Urgell (Lleida) després d'una inversió de 4,3 milions

Acaben les obres de la carretera entre Linyola i Bellcaire amb 4,3 milions d'inversió
GENERALITAT

LLEIDA, 6 maig (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Territori i Sostenibilitat ha acabat les obres de condicionament de la carretera LP-3322 entre Linyola i Bellcaire d'Urgell (Lleida), que han comptat amb un pressupost de 4,3 milions d'euros.

L'actuació ha consistit en l'eixamplament i millora del traçat de la carretera per afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció, ha informat la Generalitat aquest dilluns en un comunicat.

La carretera LP-3322, que pertany a la xarxa comarcal, discorre entre Mollerussa i Linyola, i des de Linyola arriba a Bellcaire d'Urgell, on connecta amb la C-53 la carretera que uneix Balaguer i Tàrrega.

El tram que va des de Mollerussa a Linyola ja està condicionat i les obres que ara han finalitzat arriben al tram des del nord de la variant de Linyola fins a Bellcaire d'Urgell.

Els treballs han permès eixamplar la carretera de 6 a 10 metres, amb dos carrils de circulació de 3,5 metres d'amplària i dos vorals d'1,5 metres, i suavitzar diverses corbes i alguna rasant.

Durant aquesta primavera, la Generalitat té previst dur a terme una prova pilot per habilitar un carril bici al voral de cada banda de la carretera.

el més llegit

 1. 1

  El transport públic a Catalunya serà gratis a partir d'aquest dijous

 2. 2

  La Diputació de Barcelona distribueix kits de detecció ràpida als ajuntaments

 3. 3

  Les obres de Dalí exposades a Moscou tornen prematurament a Figueres (Girona)

 4. 4

  El Govern desenvolupa una app per resoldre dubtes sobre el confinament

 5. 5

  Coronavirus.- Les obres de teatre 'Germanes' i 'Desclassificats', en obert a Internet