Publicat 6/5/2019 15:16:09CET

Acaba la reunió entre Sánchez i Casado a La Moncloa després de més d'hora i mitja

+eptv: Casado anuncia una oposición "firme y responsable" del PP y pide a Sánchez que no dependa de los independentistas
Jesús Hellín - Europa Press

MADRID, 6 maig (EUROPA PRESS) -

El president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, i el líder del Partit Popular, Pablo Casado, han acabat la seva reunió al palau de La Moncloa després de poc més d'una hora i mitja. Aquesta trobada obre la ronda de contactes del cap de l'Executiu central en funcions amb els partits després de les eleccions generals del 28A.

Cap a les 13.00 hores, Sánchez ha sortit a rebre Casado a l'escalinata que dona accés al palau de La Moncloa, on ha arribat el president del PP a bord d'un vehicle d'alta gamma en el qual viatjaven també el seu cap de gabinet, Javier Fernández- Lasquetty, i la seva directora de Comunicació, María Pelayo.

Després de donar-se la mà i posar somrients davant les càmeres, han entrat al Saló Tapies on s'ha desenvolupat la reunió. Es tracta de la mateixa sala en la qual habitualment el cap de l'Executiu espanyol rep les seves visites. Està previst que en breu Casado comparegui a la sala de premsa del Palau de La Moncloa.