Publicat 27/9/2019 17:27:23 +02:00CET

Acaba el judici entre el FC Barcelona i Neymar pel pagament d'un bonus de renovació

Neymar marca amb el FCB
MIGUEL RUIZ / FCB - Archivo

BARCELONA, 27 set. (EUROPA PRESS) -

El judici entre el FC Barcelona i l'exblaugrana Neymar da Silva ha acabat aquest divendres a les 16.00 hores després que els advocats de les diferents parts hagin discutit sobre el pagament d'un bonus de renovació.

La representació legal del jugador considera que el club li deu prop de 43 milions d'euros, mentre que el Barça demana que el davanter li retorni uns 22 milions per fitxar amb el PSG l'agost del 2017.

El jutge ha donat a les parts fins al 21 d'octubre per presentar per escrit les conclusions, i en el judici han declarat el portaveu del Barça, Josep Vives; el director dels serveis jurídics del club, Román Gómez, i l'advocat brasiler de Neymar, Gustavo Riveiro.

Neymar va arribar aquest dijous a Barcelona però no ha acudit al judici a la Ciutat de la Justícia, sinó que només hi han anat els seus representants legals.

SENSE ACORD PREVI

Els advocats de l'exblaugrana Neymar da Silva i els del FC Barcelona han arribat a judici després de no haver arribat a un acord.

Totes dues parts han mirat de pactar amb una conciliació aquest divendres a les 9.30 hores i que s'ha suspès entre les 10.50 hores i les 11.45 per negociar, però al voltant de les 12 hores les parts han constatat que no hi havia acord i s'han dirigit a la sala del judici.

Durant el tràmit de la conciliació, els advocats de les dues parts han estat reunits en una sala de la Ciutat de la Justícia assistits per una lletrada de l'administració de justícia (LAJ).

El litigi entre Neymar i el Barça és una part del bonus de renovació que el brasiler reclama al FC Barcelona i que el club es nega a pagar per incompliment del contracte per part del davanter.